top of page

WELKOM BIJ
MINDAFFECT

De gehoor- en zichtdiagnostiek

systemen van de toekomst,

VANDAAG!

PASSIE

MindAffect is gespecialiseerd in de toepassing van brein-computer-interface, kunstmatige intelligentie en neurowetenschappen om de mysteries van de hersenen te ontsluieren!

Ons unieke gepatenteerde BCI/AI-systeem interpreteert de hersenreactie van een patiënt op stimuli met een aanzienlijk hogere snelheid om nauwkeurige, snelle en objectieve gehoor-/zichttesten voor alle patiëntengroepen mogelijk te maken.

GEHOOR

Aurora gehoordiagnostisch systeem

Het Aurora gehoordiagnostieksysteem is objectief, snel, nauwkeurig, comfortabel en gemakkelijk te gebruiken. De patiënt wordt voorzien van onze 8-kanaals hoofdband, luistert naar zachte piepjes en kijkt <10 minuten lang naar een stille video (naar keuze). De volledige audiometrische drempelresultaten worden aan het einde van de test automatisch gegenereerd. De Aurora combineert een audiometrische drempeltest via luchtgeleiding en beengeleiding voor een volledige audiometrische diagnostische test.

 

Het probleem

Ongeadresseerde gehoorstoornissen leiden tot een eerder begin van dementie, sociaal isolement en suboptimale onderwijsontwikkeling, wat meer dan 1 biljoen dollar aan onderwijs-, maatschappelijke en zorgkosten kost. Meer dan 2 miljard moeilijk te testen patiënten: kinderen, gehandicapten en ouderen zijn uitgesloten van een systeem dat nog steeds een consistente respons van de patiënt vereist om de juiste behandeling te krijgen .

Picture1.jpg
Hearing diagnostics
Vision diagnostics
WhatsApp Image 2023-04-05 at 11.56.11 AM.jpeg

ZICHT

KinderCap

Onze KinderCap is ontworpen om kleuters te testen op gehoor- en visuele beperkingen in één eenvoudige, snelle en gemakkelijk te gebruiken objectieve test. Onze unieke stimuluscoderings- en decoderingstechnologie stelt ons in staat auditieve en visuele stimuli te combineren om binnen 10 minuten de gehoor-/zichttestresultaten van het kind te bepalen. Het elimineren van giswerk en onzekerheid is van cruciaal belang voor een eerdere diagnose en behandeling.

Het probleem

Meer dan 15% van alle kleuters heeft gehoor- en visuele beperkingen. Een correcte behandeling en het ontwerpen van het juiste ontwikkelingstraject zijn essentieel voor hun toekomst. Kinderen met andere handicaps hebben onevenredig veel last van gehoor- en visuele beperkingen, die een nog kleinere kans hebben om ontdekt en behandeld te worden. Bovendien kunnen gemakkelijk oplosbare gehoor- en gezichtsstoornissen worden verward met andere diagnoses, waaronder autisme, dyslexie en ADHD.

WERKLAST­BEWAKING

Opleiding en stress op het werk

Ons systeem bepaalt het inspanningsniveau dat wordt gebruikt tijdens een visuele of auditieve ervaring. Ons eerste prototype kan objectief de benodigde inspanning van de patiënt meten om te horen in een moeilijke situatie. Deze objectieve inzichten kunnen worden gebruikt om het trainingsprotocol te optimaliseren, de mate van werkstress te bepalen of zelfs de efficiëntie van het aanpassen van hoortoestellen te verbeteren.

Image by Jan Huber
Brain health/training

ONZE GESCHIEDENIS

2010-2015

INSPIRATIE

Radboud Universiteit, Donders Instituut:

Prof. Peter Desain inspireerde een team van neurowetenschappers om een doorbraak te ontwikkelen in de Brain Computer Interface (“BCI”)-technologie om communicatie mogelijk te maken die uitsluitend gebaseerd is op de hersenfunctie.

2019

SUCCES

Ontvanger van de ALS-prijs voor het leven, succesvol bewezen communicatieprototype en meerdere patenten vormden de basis voor de BCI/AI-technologie

2017

OPRICHTING

Geïnspireerd door hun succes werd het team vanuit Radbound omgezet in MindAffect met NLC, de toonaangevende HeathTech Venture Builder in Nederland.

2021 en daarna

EVOLUTIE

Dankzij onze expertise op het gebied van hersenresponsanalyse konden we verdere toepassingen ontwikkelen op het gebied van gehoor- en gezichtsdiagnostiek. Ons doel is om deze unieke en essentiële objectieve diagnostische tests op de markt te brengen ter ondersteuning van de moeilijk te testen patiëntenpopulatie van twee miljard.

Milestones
bottom of page